Ejerlejlighed Carlsberg Byen

 


carlsberg byen

Information

Forventet indflytning: 1. november 2018
Lejlighedsstørrelser: 48-161 m2
Værelser: 1-5 Værelser

Yderligere information

Antal lejligheder/lejemål: 105

Ejendomsmælger: Carlsberg Byens Boligsalg

Bygherre: Carlsberg Byen P/S

Arkitekt: Entasis

Mere information om Carlsberg Byen

Krøyer Hus er tegnet af Entasis, som også står bag den internationalt anerkendte masterplan for hele Carlsberg Byen. Bygningen er en nybygget ejendom på kanten mellem det gamle Vesterbro og det nye bykvarter Carlsberg Byen. Her findes 91 meget forskellige lejligheder og 14 rækkehuse. Som man kender det fra New York, træder man ind i en stor, fornem hall og videre ud i det private gårdrum, hvorfra man fortsætter ind i sin opgang.

Gule teglsten med variation i murværket, sort skifer, sortmalede vinduer og altaner mod vest – materialevalget binder bro mellem historie og nutid.

Mod vest og parken “Østen for Humlen” bliver de 14 tre-etagers rækkehuse, som også er en del af Krøyer Hus, opført.

Alle lejligheder i Krøyer Hus ligger fra 1. etage og op, og de fleste har altan mod vest, hvor man kan nyde aftensolen, livet i gården og udsigten over bykvarteret. Grønt espalier i gården giver læ og privatliv og tiltrækker fx sommerfugle.

Fra det hævede gårdareal fører trapper direkte ud i “Østen for Humlen” – et grønt område med boldbane og legeplads for mindre børn. Men ejendommen er ikke kun for børnefamilier: Boligerne spænder fra 1-værelses på 48 kvadratmeter til store penthouse-lejligheder med tagterrasse.

Stueetagen af Krøyer Hus huser en børneinstitution ud mod Vesterfælledvej, og mod Ny Carlsberg Vej åbner en række butikker.

 

 

 

Billeder lånt fra Google.

Køberrådgivning Ejerlejlighed:

Teglovn

  • Teglovn Du får en erfaren juridisk rådgiver
  • Teglovn Vi gennemgår købsaftalen
  • Teglovn Vi gennemgår alle dokumenter