Køberrådgivning – Sommerhus Henne Strand

Henne Strand er et bade- og turiststed ved Vesterhavet i Sydvestjylland. Den hører til Varde Kommune og Region Syddanmark. Man mener, at Henne Strand oprindelig er grundlagt som vikingeby. Bebyggelsen rummer adskillige specialbutikker, overnatningssteder, restauranter og andre spisesteder.

Køberrådgivning og Skødeskrivning Henne Strand

I området omkring Henne Strand ligger mange feriehuse, der især lejes ud til tyskere og danskere. De største veje veje i bebyggelsen er Strandvejen, Gøge- og Gejlbjergvej. På Strandvejen ligger to hoteller og en svømmehal og på Porsevej findes desuden en badepension bygget i 1937, fortsat bevaret i sin oprindelige stil. Øst for selve Henne Strand ligger landsbyen Henne (el. Henneby), der er vokset sammen med feriebyen og mest er præget af sommerhusbebyggelser samt campingplads.

 

Juridisk Køberrådgivning – Henne Strand

Når du handler sommerhus i Henne Strand, er det vigtigt at du kontakter en Boligadvokat i Henne Strand eller tager kontakt til Teglovn.
Ved køb af Sommerhus i Henne Strand, hjælper vi dig trygt og sikkert gennem din bolighandel.
Skødeskrivning, køberrådgivning, berigtigelse og refusionsopgørelse kr. 4.995 inkl. moms.

Tilstandsrapport Sommerhus

Når du køber et sommerhus ved Henne Strand, er det vigtigt at vi gennemgår tilstandsrapporten på sommerhuset. Som juridisk
køberrådgiver gennemgår vi også tilstandsrapporten på dit sommerhus, så du kommer trygt og sikkert gennem din bolighandel.

Vores garanti: Skulle handlen mod forventning ikke gå igennem, får du ingen regning!

 

Billeder lånt fra Wikipedia.