KØBERRÅDGIVNING RINGSTED

I Ringsted handles der mange boliger hvert år. Står du og gerne vil handle bolig i Ringsted, er det vigtigt af du tager kontakt til en uvildig Boligadvokat i Ringsted eller en Juridisk Rådgiver, som kan hjælpe dig sikkert gennem hele din bolighandel i byen. Vi har hjulpet mange boligejere i Ringsted og i hele danmark har vi hjulpet mere end 25.000 boligejere gennem der bolighandler, sikkert og trygt.

Fordelen ved at vælge en lokal Boligadvokat i Ringsted eller uvildig rådgiver, når du vil købe bolig i Ringsted, er vores lokalkendskab. Hos Teglovn får du en uvildig og professionel rådgivning. Bliver din bolighandel ikke til noget, så får du ingen regning fra Teglovn. Ring til os allerede i dag og lad os se hvordan vil kan hjælpe dig, det er Gratis.

BOLIGADVOKAT RINGSTED, KØBERRÅDGIVNING RINGSTED

Ringsted er en købstadMidtsjælland med 21.866 indbyggere i byområdet (2015) i Ringsted Kommune under Region Sjælland. Den er én af Sjællands ældste byer og dens vartegn, Sankt Bendts Kirke, vidner om byens alder. Kirken er Danmarksførste murstenskirke og stod færdig i år 1170. Ringsted by kan med stor sandsynlighed dateres til Vikingetiden. Der blev slået møntpå stedet omkring år 1000. På Torvet ligger nogle flade sten,Tingstenene, som er eneste rest af tingstedet.

På trods af sin alder fremstår Ringsted ikke arkitektonisk som nogen gammel by. Den ligner en moderne handels- og kulturby med kongrescenter, musikhus og teater og med det enorme Danish Crown Slagteri som byens ubetinget største arbejdsplads. Byen er desuden gennemskåret af en motorvej,E20, som adskiller det centrale og sydlige Ringsted fra den nordlige bydel Benløse. Ringsted har centrale jernbane- og motorvejsforbindelser tilKøbenhavn, Storebæltsbroen og adskillige andre steder på Sjælland.

Til København er der 60 kilometer, 16 til Sorø, 24 til Næstved, 26 til Køge, 32 til Roskilde 34 til Holbæk og 45 kilometer til Korsør.

 

Overblik
Land: BOLIGADVOKAT RINGSTED, KØBERRÅDGIVNING RINGSTED Danmark
Motto: Ringsted – midt i mulighederne
Borgmester: Henrik Hvidesten
Grundlagt: 1000-tallet
Postnr.: 4100 Ringsted
Demografi
Ringsted by: 21.866[1](2015)
Kommunen: 33.573[1](2015)
 – Areal: 295,48 km²
Tidszone: UTC +1
Hjemmeside: www.ringsted.dk

En attraktiv tilflytterby

Ringsted har fået mange nye borgere de seneste år, og der kommer stadig flere til. 
BOLIGADVOKAT RINGSTED, KØBERRÅDGIVNING RINGSTED
Faktisk viser prognoser, at Ringsted er den by i Region Sjælland, der vil opleve den største befolkningstilvækst de kommende år.Det er vi glade for og stolte af.Vi er glade for det, fordi de nye borgere er med til at udvikle byen, vise nye veje og sætte høje standarder for, at det skal være godt at bo i Ringsted.Og vi er stolte af det, fordi de nye borgere bekræfter os i, at Ringsted er en moderne købstad i et smukt landskab med aktive landsbyer – vi er midt i mulighederne.

Det bedste fra land og by

I Ringsted kan du være midt i mulighederne, fordi vi forener det bedste fra både land og by. Her kan du leve et liv, hvor provinsens omsorg og eftertanke går hånd i hånd med storbyens dynamik.

Ringsted er for oplevelserne, for roen, for udviklingen, for livet, for dig.

Boligadvokat eller Juridisk Køberrådgivning Ringsted fra kun kr. 3.995 inkl. moms.

Vores garanti: Skulle handlen mod forventning ikke gå igennem, får du ingen regning!