Køberrådgivning og Skødeskrivning – Ringsted

800px-Ringsted_-_ved_Sct._Hans_Gade

Bolig i Ringsted

Ringsted er en købstadMidtsjælland med 21.866 indbyggere i byområdet (2015)[1] i Ringsted Kommune under Region Sjælland. Den er én af Sjællands ældste byer og dens vartegn, Sankt Bendts Kirke, vidner om byens alder. Kirken er Danmarksførste murstenskirke og stod færdig i år 1170. Ringsted by kan med stor sandsynlighed dateres til Vikingetiden. Der blev slået møntpå stedet omkring år 1000. På Torvet ligger nogle flade sten,Tingstenene, som er eneste rest af tingstedet.

På trods af sin alder fremstår Ringsted ikke arkitektonisk som nogen gammel by. Den ligner en moderne handels- og kulturby med kongrescenter, musikhus og teater og med det enorme Danish Crown Slagteri som byens ubetinget største arbejdsplads. Byen er desuden gennemskåret af en motorvej,E20, som adskiller det centrale og sydlige Ringsted fra den nordlige bydel Benløse. Ringsted har centrale jernbane- og motorvejsforbindelser tilKøbenhavn, Storebæltsbroen og adskillige andre steder på Sjælland.

Til København er der 60 kilometer, 16 til Sorø, 24 til Næstved, 26 til Køge, 32 til Roskilde 34 til Holbæk og 45 kilometer til Korsør.

 

Overblik
Land: Danmark Danmark
Motto: Ringsted – midt i mulighederne
Borgmester: Henrik Hvidesten
Grundlagt: 1000-tallet
Postnr.: 4100 Ringsted
Demografi
Ringsted by: 21.866[1](2015)
Kommunen: 33.573[1](2015)
 – Areal: 295,48 km²
Tidszone: UTC +1
Hjemmeside: www.ringsted.dk

En attraktiv tilflytterby

Ringsted har fået mange nye borgere de seneste år, og der kommer stadig flere til. 
Køberrådgivning Ringsted
  • Køberrådgivning Ringsted, Skødeskrivning Ringsted, Bolig Ringsted

Faktisk viser prognoser, at Ringsted er den by i Region Sjælland, der vil opleve den største befolkningstilvækst de kommende år.Det er vi glade for og stolte af.Vi er glade for det, fordi de nye borgere er med til at udvikle byen, vise nye veje og sætte høje standarder for, at det skal være godt at bo i Ringsted.Og vi er stolte af det, fordi de nye borgere bekræfter os i, at Ringsted er en moderne købstad i et smukt landskab med aktive landsbyer – vi er midt i mulighederne.

Det bedste fra land og by

I Ringsted kan du være midt i mulighederne, fordi vi forener det bedste fra både land og by. Her kan du leve et liv, hvor provinsens omsorg og eftertanke går hånd i hånd med storbyens dynamik.

Ringsted er for oplevelserne, for roen, for udviklingen, for livet, for dig.

Skødeskrivning, køberrådgivning, berigtigelse og refusionsopgørelse kr. 3.995 inkl. moms.

Vores garanti: Skulle handlen mod forventning ikke gå igennem, får du ingen regning!