Køberrådgivning – Boligadvokat Kalundborg

 

Når du skal handle bolig i Kalundborg er det godt at have en uvildig køberrådgiver eller boligadvokat med, så du kommer trygt og sikkert gennem din bolighandel. Hos Teglovn har vi hjulpet mere en 25.000 boligkøbere i hele danmark og vi kan også hjælpe dig. Ring gratis til os allerede idag og få en snak.

 

 

Kalundborg er en gammel købstadNordvestsjælland, beliggende inderst i Kalundborg Fjord hvor halvøerne Røsnæs og Asnæs mødes. Byen har 16.343 indbyggere i byområdet (2015)[1] og ligger i Kalundborg Kommune i Region Sjælland.

Den vestsjællandske by er på flere måder et trafikknudepunkt i Danmark, idet Kalundborg Station er endestation for Nordvestbanen. Byen har desuden traditionelt været færgehavn med forskellige linjer til Jylland, men i 2012 lukkede den sidste færgerute til Århus, således at der i dag (2015) kun erforbindelse til Samsø.

Kalundborg fungerer i dag som et travlt handels- og oplandscentrum for den vestligste del af Sjællands nordvestkystområde. Byen har ligeledes egetgymnasiumKalundborg Gymnasium og HF.

I den gamle bydel, Højbyen, ligger byens vartegn, Vor Frue Kirke, der er Danmarks eneste femtårnede kirke. Tæt ved kirken finder man Bispegården.

Boligadvokat Kalundborg

 

Overblik
Land: Danmark Danmark
Region: Region Sjælland
Kommune: Kalundborg Kommune
Sogn: Vor Frue Sogn
Postnr.: 4400 Kalundborg
Demografi
Kalundborg by: 16.343[1](2015)
Kommunen: 48.469[1](2015)
 – Areal: 604,00 km²
Tidszone: UTC +1
Hjemmeside: www.kalundborg.dk