Køberrådgivning og skødeskrivning – fra kun kr. 3.995

Køberrådgivning fra kun kr. 3.995 inkl. moms.

Vores garanti: Skulle handlen mod forventning ikke gå igennem, får du ingen regning!

 


Derfor skal du have en professionel til at lave dit skødeVed hurtig sagsbehandling, tinglysning og adkomst, minimerer vi dine omkostninger til dyr mellemfinansiering. Derfor er det meget vigtigt, at der er styr på alt i forbindelse med berigtigelsen af handlen og tinglysning af skødet.

Du er bedst sikret ved at have en professionel til at hjælpe dig.

Vi har mere end 10 års erfaring i professionel rådgivning og berigtigelse af handler. Vi er autoriseret og forsikret gennem vor medlemskab i Dansk Ejendomsmæglerforening.

Derfor skal du have rådgivning fra en professionel

Som boligkøber er der mange faldgruber, og det er en stor fordel at få kyndig rådgivning. Når du vælger rådgiver, skal du tænke på, at de fleste rådgivere i virkeligjheden er sælgere, der forsøger at sælge deres egne produkter.

Vi har specialiseret os i rådgivning og berigtigelse af handler siden 2001 – vi hjælper rigtig mange private og er underleverandør til flere professionelle parter, advoker, banker og ejendomsmæglere. Vi har specialviden på området og forsøger at være på forkant med udviklingen i ejendomsmarkedet.
Vi er uafhængige rådgivere og varetager alene din interesse.

“ingen handel, ingen regning”

Hos os er “ingen handel, ingen regning” en selvfølge. Bliver din handel ikke gennemført, uanset grund, kommer der ingen regning fra os. Vi behandler dig ordentligt – så kommer du igen – og anbefaler os måske til en ven.

 

 

Hør mere om skøde og køberrådgivningUdfyld formularen, så ringer vi dig op til en snak om, hvordan du får en professionel til at hjælpe dig.

 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Telefon

  Din e-mail (skal udfyldes)

  (Du kan ringe til os på 6614 4220 hverdage 09-16)

   


  Hvad siger kunderne?

  “Vi vil gerne sige tak for ualmindelig god og professionel hjælp gennem hele forløbet. Vi vil benytte enhver lejlighed til at anbefale jer som rådgiver i hushandler. Det har været en fornøjelse at have jer som rådgiver i forbindelse med vores sommerhuskøb.”

  Pia & Michael Nederlund, Brøndby

  “Mange tak for den gode service du har ydet i forbindelse med vores boligkøb. Jeg vil varmt anbefale jer i fremtiden til venner og familie der står foran en flytning :-)”

  Jacob Schramm


  Få køberrådgivning af professionelle

  Ejendomsmæglerfirmaet Teglovn er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) og vi er naturligvis fuldt ansvarsforsikret for vores arbejde!

   

  Vælger du skødeskrivning og rådgivning hos os, får du:

  • Skøde/berigtigelse m. rådgiverforbehold
  • Gennemgang af alle handels dokumenter
  • Handel hvor købsaftale foreligger
  • Køberrådgivning og skødeskrivning

  anette jacob

  Anette og Jacob Teglovn

  logo6