Køberrådgivning – Løkken

Løkken, der ligger i Vendsyssel, var oprindelig et gammelt fiskerleje, der fik succes med skudehandel, men er i dag en travl turist- og ferieby. Byen har 1.576 indbyggere (2017), og er en del af Hjørring Kommune i Region Nordjylland. Løkken ligger ved Jammerbugten i Skagerrak, sydvest for Hjørring og nord for Aabybro.

Køberrådgivning Løkken

Køberrådgivning Løkken Køberrådgivning Løkken

De ældste bosættelser i Løkken er fra slutningen af 1600-tallet, men derefter udviklede byen sig til en vigtig ladeplads for handelen mellem Vendsyssel og Sydnorge, hvor korn, smør og kød blev byttet med træ og jern. Der findes stadig pakhuse fra denne skudehandel, der varede til omkring 1900.

Løkken blev også en vigtig fiskerby, og var i perioder den 3. største ved Vestkysten. Omkring 1950 var der omkring 50 både, der blev trukket op på stranden. Fiskermiljøet med mole, bådeplads, signalmast, tjæreplads og redningshuset, der nu er museum for kystfiskeri, eksisterer endnu, men der er kun få fiskere tilbage. Løkken var indtil kommunalreformen (2007) en af hovedbyerne i Løkken-Vrå Kommune.

Den 19 km lange og meget brede strand sydpå til Rødhus er åben for bilkørsel året rundt. Der er udover i Løkken tillige nedkørsler i Blokhus, Grønhøj og Saltum. Strækningen tiltrækker på grund af den lette tilgængelighed og den gode plads et utal af turister.

Flere områder i klitlandskabet mellem Løkken og Rødhus er fredede så sommerturister og naturgæster stadig har mulighed for at opleve lidt af landskabets oprindelige udseende.

Løkken ligger i den sydlige ende af Lønstrup Klint, der har sin nordlige ende ved Lønstrup.

 

Overblik
Land: Danmark
Region: Region Nordjylland
Kommune: Hjørring Kommune
Sogn: Løkken-Furreby Sogn.
Postnr.: 9480 Løkken

 

 

Billeder lånt fra Wikipedia.

Tilstandsrapport sommerhus

Når du handler sommerhus i Løkken, så hjælper vi dig sikkert gennnem din bolighandel. Vi gennemgår
de nødvendige boligdokumenter sammen med dig.

Skødeskrivning, køberrådgivning, berigtigelse og refusionsopgørelse kr. 3.995 inkl. moms.

Vores garanti: Skulle handlen mod forventning ikke gå igennem, får du ingen regning!

Køb af sommerhus Løkken

Vi har netop afsluttet handel med 3 sommerhuse i Løkken. er du også ved at handle sommerhus, og leder efter en Boligadvokat i Løkken eller en juridisk rådgiver. Så kontakt Teglovn og lad os hjælpe dig sikkert gennem din bolighandel.

Teglovn har netop hjulpet 3 sommerhus købere.:
Klostervej, Løkken
Strandparken, Løkken
Helledievej, Løkken