Køberrådgivning Slagelse

800px-Sankt_Mikkels_Kirke_Slagelse_Denmark

Slagelse er en by på Sydvestsjælland ca. 90 km fra København med 32.333 indbyggere i byområdet (2015)[1]. Det er en af Danmarksældste byer. Byen erSjællands ottendestørste og ligger i Slagelse Kommune, der hører under Region Sjælland. Navnet “Slagelse” kommer af det olddanske ord slagh som betyder “sænkning i terrænet”, og af else, der er et andet ord for “løse”. [2]

Som handelsby har den et stort opland og er et naturligt centrum med gågader og indkøbscentre ikke mindst medVestsjællandscentret som det helt store handelssted. I den sydøstlige del af Slagelse ligger Antvorskov Kaserne, hvorGardehusarregimentet holder til. Kasernen har 200 ansatte og kan huse op til 2000 soldater. Desuden findes adskillige uddannelsesinstitutioner.

Søger du en Boligadvokat Slagelse eller en juridisk Køberrådgiver, så ring til Teglovn. Vi hjælper dig sikkert og trygt gennem din bolighandel

Midt i byen ligger en af de ældste teglstenskirker i Danmark, nemlig Sankt Mikkels Kirke bygget i 1300-tallet, og i den sydlige ende af byen ligger ruinerne af Antvorskov Kloster, der blev overdraget til munkeordenen johanniterne i 1164 af kong Valdemar den Store. Desuden findes et museum ogringborgen Trelleborg findes få kilometer fra byens centrum.

 

Overblik
Land: Danmark Danmark
Region: Region Sjælland
Kommune: Slagelse Kommune
Sogn: Slagelse Provsti
Postnr.: 4200 Slagelse
Demografi
Slagelse by: 32.333[1](2015)
Kommunen: 77.293[1](2015)
 – Areal: 567,34 km²
Tidszone: UTC +1
Hjemmeside: www.slagelse.dk

 

 

Nybyggeri Slagelse

I forbindelse med køb af nybyggeri i Slagelse kan Teglovn hjælpe jer gennem en sikker handel. Vi er på din side og giver dig den juridiske køberrådgivning, så du undgår ubehagelige overraskelser. Der findes rigtig meget nybyggeri i Slagelse, både af villaer, lejligheder, rækkehuse og sommerhuse. I forbindelse med et køb af en bolig som ikke er bygget endnu, er det vigtigt at I har en juridisk erfaren rådgiver, som sikre jeres krav og ønsker, til jeres kommende hjem.

Køberrådgivning Pris fra kun kr. 3.995,-

Som juridisk køberrådgiver indenfor bolighandel har Teglovn erfaring med mere end 10.000 vellykkede boglighandler.

Vi kan også hjælpe dig gennem din bolighandel. Har du brug for hjælp og rådgivning til køb af nybyggeri eller anden bolighandel i Slagelse, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail.