Ejerlejlighed Vinkelhuset

 


vinkelhuset

Information

Forventet indflytning: 1. maj 2015
Lejlighedsstørrelser: 97-170 m2
Værelser: 4-6 Værelser

Yderligere information

Antal lejligheder/lejemål: 38

Landskab: Green Square Art AS

Arkitekt: Holscher Nordberg Arkitekter

Mere information om Vinkelhuset

Vinkelhuset er en af fem bygninger i det rekreative område, strandlodden. Visionen for Strandlodden var at skabe et bæredygtigt byrum med høje såvel som lave bygninger. Bygninger inspireret af området fra før nybyggeriet, hvor industribygninger og varehuse lavet af mursten i forskellig farve og industrielle strukturer.

Bygningen og indretningen af hver enkelt lejlighed er lavet med fokus på lys, funktionelle rum og udsigt. Det giver ekstra mange udsigtspladser både ude og inde ud over Øresund.

Alle boligerne er opvarmet af gulvvarme.

Strandlodden er et af de nyopførte boligkvarterer på Amager. Kvarteret er et rekreativt, bæredygtigt område, der også havde stor tiltrækningskraft og næsten alle boliger var udsolgt allerede inden at byggerierne var indflytningsklar.

Ifølge lokalplanen vil Strandlodden blive et centralt kvarter for hele området og man kan derfor forvente, at der fortsat vil komme nye butikker til. Allerede inden for de sidste par år er der kommet både en Kvickly og en Fakta, mens ting lige i nærområder såsom et døgnåbent fitnesscenter og en café, der er med til at gøre området mere beboeligt, er åbnet. Og flere er ting er altså på vej.

 

 

 

Billeder lånt fra Google.

Køberrådgivning Ejerlejlighed:

Teglovn

  • Teglovn Du får en erfaren juridisk rådgiver
  • Teglovn Vi gennemgår købsaftalen
  • Teglovn Vi gennemgår alle dokumenter