Ejerlejlighed Skovkvarteret ll

 


Skovkvarteret

Information

Forventet indflytning: 4. marts 2019
Lejlighedsstørrelser: 73-133 m2

Yderligere information

Antal lejligheder/lejemål: 66

Ingeniør: Rasmus Friis A/S

Ejendomsmægler: Living Homes A/S

Bygherre: TETRIS A/S

Arkitekt: Sandberg

Mere information om Skovkvarteret ll

Rækkehusene i Skovkvarteret byder på naturskønne omgivelser, hvor der er plads til at familien kan folde sig ud og udsigter til en familieforøgelse, hvis man går og drømmer om det. Et så stille og natursmuk område, der bare ligger 12 min. fra hjertet af København med metro.

Det er muligt at vælge mellem 3 typer rækkerhuse, som afspejler sig i hvert af deres unikke muligheder. De er placeret i små klynger og alle er centeret omkring grønne områder med naturlegeplads. De er indrettet henholdvis på 1½, 2½ og 3 plan med hhv. 2 eller 3 værelser, stue og stort køkkenalrum. Det centrale i alle rækkehusene er at der er plads til familielivet, både inde som ude, på de familievenlige terrasser. I nogle tilfælde er rækkehusene udstyret med en stor og ugeneret tagterrasse.

Arenakvarterets unikke lokalplan er i dansk sammensætning, da der aldrig tidligere har været udarbejdet så omfattende og ambitiøs en lokalplan for den arkitektoniske fremstilling som dette. Hovedformålet er at skabe en by, der kombinere natur og urban sammen gennem stærke grænser.

Udover natur, er transport er en vigtig del af integreringen af Ørestad til København og frembringelsen af Ørestad som en etableret bydel. Ørestad har derfor kunne tage projekter og byggerier, der ikke har kunne passe ind i Københavns nuværende kvarterer grundet størrelse, omfang og karakter, da Ørestad var i en “sandkasse”-tilstand med plads og muligheder. Dette har medført ikoniske bygninger og projekter som 8-tallet, Bella Centeret, Bella Sky, DR Byen og CobraHuset, der stadig formår at være en del af København.

Så hvis du vælger at bosætte dig i Ørestad, kommer du til et område i en moderne, innovativ og fremadstormende bydel!

 

 

 

Billeder lånt fra Google.

Køberrådgivning Ejerlejlighed:

Teglovn

  • Teglovn Du får en erfaren juridisk rådgiver
  • Teglovn Vi gennemgår købsaftalen
  • Teglovn Vi gennemgår alle dokumenter