Køberrådgivning – Søndervig

Søndervig er en bebyggelse og et feriested i Vestjylland, beliggende 8 kilometer vest for Ringkøbing i Ny Sogn ud til Vesterhavet. Bebyggelsen er den sidste på primærrute 15 og er placeret på et landområde, der oprindelig er drænet havbund. I århundreder har det primære erhverv været landbrug og tildels fiskeri. De seneste årtier har fiskeriet dog været samlet i Hvide Sande, ca. 15 kilometer mod syd. Sydøst for Søndervig ligger Ringkøbing Fjord. Feriestedet er beliggende i Ringkøbing-Skjern Kommune og tilhører Region Midtjylland.

Køberrådgivning og Skødeskrivning Soendervig

I dag er Søndervig blevet en ferieby, med hundredvis af sommerhuse og enkelte hoteller. I byen finder turister et butikscenter, supermarked, bowlinghal og badeland – faciliteter der ikke fandtes i Søndervig så sent som i midten af 1980’erne. På de tidligere markarealer øst for byen er der anlagt en golfbane, og der er fremtidige planer om at bygge et welnesscenter og -hotel.

På stranden ud for Søndervig kan man finde flere tyske bunkere, der blev bygget som en del af den tyske besættelsesmagts kystfæstning under 2. verdenskrig.

 

 

Billeder lånt fra Wikipedia.

Køberrådgivning Søndervig fra kun kr. 3.995 inkl. moms.