Køberrådgivning – Roskilde

Når du handler bolig i Roskilde er det vigtigt at du vælger en uvildig Boligadvokat i Roskilde en Juridisk Køberrådgiver, som kan hjælpe dig sikkert og trygt gennem din bolighandel. I et marked med mange tilbud kan du som boligkøber i Roskilde nemt overse dine økonomiske muligheder og de besparelser som en Boligadvokat i Roskilde kan være behjælpelig med.

Hos Teglovn har vi hjulpet mere end 25.000 boligkøbere gennem en sikker og tryg bolighandel, fra start til slut. Mange af vores klienter hjælper vi også når de igen skal handle bolig. Ring gerne til os allerede i dag og lad os få en snak om de muligheder du har med de bolig som du gerne vil handle. Vi sidder klar ved telefonerne og alle opkald til Teglovn er Gratis.

Skulle din bolighandel ikke bliver til noget, så får du ingen regning fra Teglovn.

BOLIGADVOKAT ROSKILDE

Roskilde ligger på Østsjælland og er en af Danmarks ældste byer, med en beliggenhed ud til den sydøstlige del af Roskilde Fjord. Den er hovedby forRoskilde Kommune midt mellem København, Ringsted, Holbæk og samtidig Danmarks 10. største by med 49.297 indbyggere i byområdet (2015)[1]. Byen tilhører Region Sjælland.

Med sin infrastruktur er byen et regionalt knudepunkt og har været det i hvert fald siden 1700-tallet med anlæggelsen af Roskildevej177076, indvielsen af Vestbanen i 1847 og senest anlæggelsen af Holbækmotorvejen i 1960’erne og Roskilde Lufthavn i 1970’erne.

Kulturelt kendes byen for Roskilde Domkirke, Vikingeskibsmuseet og Roskilde Festivalen. Byen ligger for enden af Roskilde Fjord i et kuperet terræn, hvilket gør, at Domkirken kan ses fra store dele af Nordøstsjælland. For kommunens indbyggertal se Kilder [2].

 

Overblik
Land: BOLIGADVOKAT ROSKILDE Danmark
Borgmester:
Region: Region Sjælland
Kommune: Roskilde Kommune
Grundlagt: Ukendt, før 980’erne
Postnr.: 4000 Roskilde
Demografi
Roskilde by: 49.297[1](2015)
Kommunen: 85.026[1](2015)
 – Areal: 211,99 km²
Tidszone: UTC +1
Hjemmeside: www.roskilde.dk