Ejerlejlighed Frederiksberg Allé 41

 


Frederiksberg Allé 41

Information

Forventet indflytning: 1. januar 2019
Lejlighedsstørrelser: 53-167 m2

Yderligere information

Antal lejligheder/lejemål: 30

Totalentrepreneur: NRE Denmark A/S

Ejendomsmælger: RealMæglerne Projektsalg

Bygherre: Unionkul Udvikling ApS

Arkitekt: COBE

Mere information om Frederiksberg Allé 41

Frederiksberg Allé 41 er et boligbyggeri, der skiller sig ud. Med en fantastisk og central beliggenhed føjer det sig ind i rækken af smukke ejendomme på alléen. Det indeholder spændende lejligheder og byhuse – det hele samlet omkring en grøn indvendig oase og med tage, hvor der plantes buske og mindre træer. Inspirationen er hentet fra det urbane New York, hvor man finder mindre lejligheder og smalle byhuse i 2 og 3 etager til familier og singler, der gerne vil bo midt i byen. Alle boligerne har egne altaner, terrasser eller taghaver, og byggeriet opføres med sans for kvalitet og detaljer.

Frederiksberg Allé er en af Frederiksbergs og hele hovedstadens flotteste gader. Flankeret af de karakteristiske, beskårede lindetræer har alléen et tydeligt parisisk islæt. Alléen fører op til ikoniske kulturelle tilbud såsom Frederiksberg Have, Søndermarken, Frederiksberg Slot, Zoologisk Have, Storm P. Museet, Cisternerne, Betty Nansens Teater og Aveny-T.

På alléen lyser de grønne lindetræer op med stærke grønne farver både forår og sommer. Grøn er også farven man møder, når man har passeret hovedindgangen til Frederiksberg Have.

 

 

 

Billeder lånt fra Google.

Køberrådgivning Ejerlejlighed:

Teglovn

  • Teglovn Du får en erfaren juridisk rådgiver
  • Teglovn Vi gennemgår købsaftalen
  • Teglovn Vi gennemgår alle dokumenter