Herfra skal der lyde en stor tak for jeres professionelle håndtering. Hele vejen igennem har det føltes som om vi var de eneste kunder i butikken. Det har bare været supereffektivt, og vi har følt meget velinformerede hele vejen igennem. 

Tak for denne gang, og det skal ikke skorte på anbefalinger i omgangskredsen.

Med venlig hilsen Helen Van Bogaert

Vi har absolut kun ros til jer. Hurtigt og effektivt er vist det vi kan hæfte på jer. Så vi er bare rigtig godt tilfredse! og vælger gerne jer en anden gang, samt anbefaler jer til andre.

Mvh Helen Søgaard Munk

Vi er overordentligt tilfreds med service, rådgivning og pris og kan kun anbefale jer til andre. Min eks-kone har vist allerede kontaktet jer for at i skal vare hendes rådgivere ved hendes huskøb, hvilket vel viser hvor tilfreds vi er.

Med venlig hilsen Lars

Vi har været ovenud tilfredse med den rådgivning, vi har fået af Ejendomsmæglerfirmaet Teglovn. Vores sag er blevet behandlet yderst professionelt. Vi har fået hjælp til alt, hvad vi havde behov for. Alt dette fik vi for næsten ingen penge, sammenlignet med de lokale advokatvirksomheder. Vi kan kun anbefale at benytte sig af Ejendomsmæglerfirmaet Teglovn.

Med venlig hilsen Thomas & Sanne Brogaard Seest

Mange tak for super service, kan vist ikke takke dig nok.

Mvh. Teddy

Vi fik Teglovn anbefalet af nogle bekendte grundet prisen og så fik vi at vide at det var udemærket. Da det var vores første boligkøb havde vi ikke rigtigt noget at sammenligne med eller eller lægge op imod, så vi prøvede at forhøre os over en mail.

Det kom vi ikke til at fortryde. Vi har hele vejen igennem følt, at der har været fokus på vores bedste samt at vi er blevet taget i hånden, hvis vi havde spørgsmål eller var usikre på hvor i forløbet vi lå.

Vi kan helhjertet sige at vi er meget tilfredse. Prisen blev det oplyste hver gang, service og høflighed var i top alle tider.

Vi kan helt sikkert anbefale Teglovn til alle som skal købe bolig.

Med venlig hilsen Cuong Tran Van & Stine Blak Olsen

For os, der køber fast ejendom 1 – 2 gange i livet er erfaringen med skøde håndteringen lig nul og må derfor nærmest betragtes som en uoverkommelig opgave. Når man ikke kender opgavens omfang, er det svært at afvise en advokats forlangende, vi var derfor glade for at ejendomsmægleren anbefalede jer og ikke lagde skjul på at jeres pris var absolut fair. Det må vi jo så give ham ret i, jeres hjælp og håndtering har derfor været fin og uvurderlig.

Med venlig hilsen Michael Jørgensen

Tak for den meget professionelle og hurtige sagsbehandling vi har oplevet hos jer – det har været en fornøjelse :) Dejligt at mine bange anelser i forhold til “skøde over nettet” blev gjort til skamme – jeg vil helt klart anbefale andre at benytte denne metode.

Mange hilsner fra Helle Marquertsen Borgerservicechef Varde kommune.

Jeg har været meget tilfreds med jeres arbejde ang. mit huskøb. Jeg synes I er venlige, hurtige, hjælpsomme og reelle, samt billige.

Venlig hilsen Sofie Molzen

Tak for et godt forløb! Jeg vil absolut anbefale jer til andre, det har været håndteret enkelt og proffesionelt og til en meget rimelig pris.

Med venlig hilsen Henrik Grotenborg

Vi siger hermed tak for god service i forbindelse med vores huskøb, der har været godt styr på det hele og der er absolut ingen klager fra vores side.

Med venlig hilsen Helle & Dennis

Vi siger tak for en god sagsbehandling, synes I har været godt til at holde os orienteret undervejs, så vi har været trygge.

Med venlig hilsen Marie & Allan

Jeg siger tak for god og grundig rådgivning. Alt har klappet fra jeres side, og jeg vil til en hver tid nævne Jer hvis nogen spørger. Og så er du behagelig at snakke i telefon med :-)

Med venlig hilsen Claus Andersen

Tak for en super service – jeg har allerede givet jeres navn videre til et par bekendte som muligvis får brug for jeres assistance i nærmeste fremtid.. Godt arbejde – mange tak fra en glad ny-lejlighedsejer.

God sommer – Daniel

Jeg vil bare lige sige mange tak for en utrolig hurtig og meget effektiv indsats.
Selfølgelig vil jeg vende tilbage hvis behovet er der og jeg har faktisk allerede anbefalet dig til andre.Mvh. Bent Hansen

Vi takker for den meget gode behandling vi har fået i forbindelse med omskødningen af omtalte ejendom, i det omfang vi får kendskab til hushandler i familien og bekendtskabskredsen vil vi varmt anbefale Jer, tak for hjælpen.

Med venlig hilsen Jørn Ove Mikkelsen

Vi har været rigtig tilfredse med forløbet – helt sikkert. Det er gået nemt og smertefrit, og synes servicen har været tip top.
Vi kan helt klart anbefale jer til andre boligkøbere

Mvh. Lasse & Camilla

Tak for tilsendte skøder og dokumenter. Det har været en fornøjelse, at have jer til at ordne vores grundsalg. I har i hele processen hurtigt besvaret vore spørgsmål, og med jeres gode vejledning, har vi uden problemer gennemført handlen til tilfredshed for alle parter. Vi har på intet tidspunkt måtte vente på handling fra jeres side, og vil derfor gerne anbefale jer.

Med venlig hilsen Per Sangill-Nielsen

Tak for fremsendte. Og så vil jeg bare sige – superhurtig og meget kompetent service fra Jer. Fra min side er det ikke sidste gang… og jeg vil i den grad anbefale Jer.

Med venlig hilsen Jesper Bach

Jeg har været rigtig godt tilfreds hele vejen igennem forløbet og vil helt sikkert huske jer til et evt fremtidigt ejendomskøb og anbefale jer til andre.

Venlig hilsen Søren Brok

Mange, mange tak for hjælpen, vi har været fuldt tilfreds med jer og anbefaler jer gerne videre.
 
Tak for hjælpen i denne omgang.

Med venlig hilsen
 
Karina

Jeg har benyttet Ejendomsmæglerfirmaet Teglovn ifm. køb af et sommerhus, og har været yderst tilfreds hele vejen igennem.
 Således giver jeg herved mine varmeste anbefalinger til andre der skal købe eller sælge.

Mvh Niels Hauerslev

Tak for samarbejdet som vi synes har været glimrende. Vi vil anbefale Jer til andre hvis vi hører om nogen der har brug for det.

Vh Mogens

Det har været en fornøjelse, at have jer til at ordne vores grundsalg. I hele prosessen har i hurtigt besvaret vore spørgsmål, og med jeres gode vejledning, har vi uden problemer gennemført handlen til tilfredshed for alle parter, Vi har på intet tidspunkt ventet på handling fra jeres side, så vi vil derfor gerne anbefale jer.

Med venlig hilsen Per Sangil-Nielsen

Stort tak for det, og tak for hjælpen. Vi er overordentlig tilfreds med service, rådgivning og pris og kan kun anbefale jer til andre. Min eks-kone har vist allerede kontaktet jer for at i skal være hendes rådgiver ved hendes huskøb, hvilket vel viser hvor tilfreds vi er.

Med venlig hilsen Lars Super!

Tusind tak! Og Tak for rigtig god service. I har været gode til at følge op på sagen til trods for de problemer der har været med digitaliseringen af tinglysningen. Og stor ros til jer og Peter(Sparekassen), Jeres rådgivning har jo reelt sparet Susanne og Jeg for dyre advokatregninger!. Jeg /vi har trods skilsmissen følt os på sikker grund med den rådgivning vi har fået, tak for det!

Med venlig hilsen Thomas Johansen

Jeg vil gerne sige jer mange tak for et godt forløb og god vejledning i forbindelse med vores hushandel. Jeg vil trygt anbefale jer til andre der har behov for bistand i forbindelse med køb.

Med venlig hilsen Claus Skovgaard

vi brugte deres vip aftale. Jacob trådte til med det samme. Han var meget professionel, og vores ønsker tro. Det var en besværlig forhandlings proces med sælger, så vi var meget glade for hans guide’ning, og vi følte os trygge hele vejen igennem. proffesionelt og til en skarp pris….!!! vi vil uden at tøve anbefale dem….!!!!!!

Tak for det modtagne skøde på Havrebakken i Grejs. Samtidig hermed, vil jeg benytte lejligheden til at uddele ros for jeres glatte, venlige og gnidningsfrie engagement i behandlingen af hele sagsforløbet. Tusind tak for en tip top behandling.

Venligst Jørgen Ulrik Sommer

Tak for skødet, det ser fint ud. Vi har været meget tilfredse med den service i har ydet, og kan varmt anbefale jer til andre. Og vil, hvis vi får behov for det, gerne benytte jer en anden gang.

Mange hilsner Anette Kobberholm